Meteen naar de inhoud

Zondagmiddag 23 oktober 2022, Senja Sargeant

12,00

Tijdschema:
14:30 uur zaal open
15:00 uur start concert
15:45 uur Pauze
18:00 uur einde concert

Op voorraad

Het goddelijke talent van Senja Sargeant

De Canadese singer-songwriter Senja Sargeant verzorgt op zondagmiddag 23 oktober 2022, om een uur of drie, een Real Roots Cafe LIVE sessie in Grand Café De M’ooije Waard, aan de Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

Nadat Sargeant de band Ladies of the Canyon verliet, om een carrière als soloartiest op te starten, verhuisde ze naar Nederland. In 2020, drie jaar na haar verhuizing werd Sargeant uitgenodigd deel te nemen aan het populaire TV-programma The Voice of Holland. Zij kwam terecht in het team van Waylon en werd meteen publiekslieveling nummer één. Waylon vond dat ze over een Goddelijk talent beschikte. Hij liet weten dat hij liever een samenwerking met haar aan zou willen gaan in plaats van verdere deelname aan de Live shows. Helaas is deze samenwerking nooit tot stand gekomen.

Senja heeft het heft inmiddels in eigen handen genomen. Senja Sargeant nam contact op met de uit LA afkomstige singer-songwriter en producer, Shane Alexander. Alexander wist zijn Roots Roots Cafe LIVE sessie (2016) in Millingen uit te verkopen. De twee stampten binnen no time een uiterst creatieve samenwerking uit de grond. Terwijl ze via Zoom conferenties de liedjes schreven kwam het duo er achter dat ze een tijdloze EP wilden maken. Senja’s titelloze debuut EP komt op 23 september 2022 uit. Senja’s presenteert haar EP op 21 september 2022 in de Bitterzoet in Amsterdam. Special in Millingen doet ze het nog eens dunnetjes over.

De entree voor deze Real Roots Cafe LIVE sessie bedraagt € 12,00 (online voorverkoop) en € 15,00 contant aan de kassa. Pinnen aan de kassa is niet mogelijk.

Senja was afgelopen maand al te gast bij het Veronica radioprogramma Soundz LIVE. “Deborah Parlor en Senja Sargeant stalen de show in Soundz Live”, schreeuwde DJ Maurice Verschuuren van de daken.

Scroll To Top