Real Roots Café LIVE sessions

 

rrc-livefaviconDe schoonheid van muziek, die altijd huist in wat net niet perfect klinkt, voel je pas echt tijdens intieme luisterconcerten. Bijzondere locaties, waar muzikanten met authentieke instrumenten eerlijke muziek maken voor een geïnteresseerd en luisterend publiek, zijn dun bezaait in Nederland. Muzikanten en publiek bij elkaar brengen en gezamenlijk, in een relaxte sfeer, in een prachtige ambiance, van elkaar te laten genieten, daar ligt nog een uitdaging bij de mensen achter Real Roots Café LIVE. Kortom, een live podium bieden voor muzikanten die niet of nauwelijks de kans krijgen hun muziek live te promoten op gevestigde pop en feestende evenement podia. Real Roots Café LIVE koestert het geluid waarvan het gemiddelde publiek niet of nauwelijks de kans krijgt deze te ontdekken of te beluisteren.

Onder het bekende motto “Real People, Real Instruments & Real Music” stelt de organisatie van Real Roots Café LIVE zich ten doel live muziek dichter bij het publiek te brengen. Real Roots Café LIVE beschikt over een subliem nationaal en internationaal muzieknetwerk waarbij het publiek, ongeacht smaak of interesse, 100% verzekerd is van een uitermate boeiend en sfeervol muziekaanbod.

Real Roots Cafe LIVE richt zich op de gestaag groeiende enthousiaste, eigenzinnige doelgroep in het Jazz, Americana, Alt. Country, Blues, Folk, Soul en Rootsrock genre. Real Roots Cafe LIVE organiseert deze concerten in bijzondere etablissementen waar oog is voor ambiance, ruimte geboden wordt voor een geïnteresseerd publiek dat komt luisteren naar muziek en waar het muziekevenement als extra meerwaarde van de onderneming wordt gezien.

Real Roots Cafe LIVE is geen mega grote media productie en heeft ook geen ambities om dat te worden. Real Roots Cafe LIVE staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Dit wil echter niet zeggen dat het Real Roots Cafe LIVE niet wil groeien, in tegendeel. Real Roots Cafe LIVE wil dit echter gefaseerd en op een verantwoorde manier laten verlopen, zonder ook maar één millimeter toe te geven aan door Real Roots Cafe LIVE gestelde doelen en ambities. Real Roots Cafe LIVE wil een betrouwbare partner zijn die kan bijdragen aan het bereiken van meetbare ondernemingsdoelstellingen van een onderneming.

Nieuwsgierig geworden? Meer weten? Vraag naar het complete plan van aanpak via ons contactformulier.