Meteen naar de inhoud

Patrick Struijker Boudier

Nu, inmiddels een flink aantal jaren verder, heb ik honderden concerten meegemaakt. Een deel was ‘mwah’, maar het gros bezorgde me minstens één keer tijdens hun optreden kippenvel op de armen. Zoals muziek bedoeld is. Als schrijver (en redacteur) was ik van januari 2010 tot juli 2021 betrokken bij Blues Magazine. Daardoor heb ik heel wat pareltjes in de blues en roots ontdekt en – ook niet onbelangrijk – boeiende mensen ontmoet die eenzelfde passie voor die muziek hebben.

Sinds 2014 ben ik ook betrokken bij 3voor12 Gelderland: eerst als schrijver, later als (eind)redacteur, social media redacteur en coördinator. Wederom met een schitterende groep medewerkers die ook zeer gedreven zijn. En of het nu landelijk of meer regionaal is, wat me raakt is dat er ongekend muzikaal talent rondloopt. Dat talent verdient een podium.

Scroll To Top