Real Roots Café LIVE sessions

 

rrc-livefaviconDe schoonheid van muziek, die altijd huist in wat net niet perfect klinkt, voel je pas echt tijdens intieme luisterconcerten. Bijzondere locaties, waar muzikanten met authentieke instrumenten eerlijke muziek maken voor een geïnteresseerd en luisterend publiek, zijn dun bezaait in Nederland. Muzikanten en publiek bij elkaar brengen en gezamenlijk, in een relaxte sfeer, in een prachtige ambiance, van elkaar te laten genieten, daar ligt nog een uitdaging bij de mensen achter Real Roots Café LIVE. Kortom, een live podium bieden voor muzikanten die niet of nauwelijks de kans krijgen hun muziek live te promoten op gevestigde pop en feestende evenement podia. Real Roots Café LIVE koestert het geluid waarvan het gemiddelde publiek niet of nauwelijks de kans krijgt deze te ontdekken of te beluisteren.

Onder het bekende motto “Real People, Real Instruments & Real Music” stelt de organisatie van Real Roots Café LIVE zich ten doel live muziek dichter bij het publiek te brengen. Real Roots Café LIVE beschikt over een subliem nationaal en internationaal muzieknetwerk waarbij het publiek, ongeacht smaak of interesse, 100% verzekerd is van een uitermate boeiend en sfeervol muziekaanbod.

Real Roots Café LIVE richt zich op de gestaag groeiende groep liefhebbers in het Jazz, Americana, Alt. Country, Blues, Folk, Soul en Roots-rock genre. Real Roots Café LIVE organiseert deze concerten in etablissementen waar oog is voor ambiance, ruimte geboden wordt voor een geïnteresseerd publiek dat komt luisteren naar muziek en waar een muziekevenement als extra meerwaarde voor de onderneming wordt gezien.

Real Roots Café LIVE sessies zijn geen mega grote producties en heeft ook niet de ambitie om dat te worden. Real Roots Cafe LIVE staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Dit wil echter niet zeggen dat het Real Roots Café LIVE niet wil groeien, in tegendeel. Real Roots Cafe LIVE wil dit gefaseerd en op een verantwoorde manier laten verlopen, zonder iets toe te geven aan de Real Roots Café LIVE doelstellingen. Real Roots Café LIVE wil een betrouwbare partner zijn die kan bijdragen aan het verbeteren van meetbare ondernemingsdoelstellingen. Bent u als ondernemer nieuwsgierig geworden? Wilt u meer weten over Wie, Wat, Waar, Wanneer, Waarom en Hoe? Vraag naar het complete plan van aanpak etc. via ons contactformulier.

Real Roots Cafe LIVE heeft in korte tijd een mailinglist, een soort van vrienden van… lijst, aangelegd met ongeveer 200 abonnees. In de meeste gevallen kunnen we rekenen op de aanwezigheid van een kwart hiervan. Abonnees worden vroegtijdig geïnformeerd over zowel open als besloten LIVE sessies. Omdat we vaak over beperkte ruimtes en zitplaatsen beschikken, hebben abonnees een reserveringsvoorkeur. Mocht u ook niets willen missen abonneer u dan snel GRATIS en geheel vrijblijvend, via ons contactformulier