Adverteren

Introductie

Real Roots Café is van oorsprong een virtuele muziekcafé op het Internet. Begin jaren negentig waren wij opzoek naar een plek om te genieten van en te praten over muziek. Omdat muziek natuurlijk van alles in je los kan maken, snakte wij naar een uitlaatklep. Al meer dan twintig jaar is het Real Roots Café een onafhankelijk Nederlandstalig online muziekblog. Het is, met ongeveer 300 tot 400 bezoekers per dag, uitgegroeid tot de oudste virtuele muziek hangplek in de BeNeLux. Real Roots Café representeert een muziekgenre die diep geworteld en direct gerelateerd is aan de noord Amerikaanse samenleving. De roots van de beste noord Amerikaanse rockmuziek komt immers voort uit de rijke traditie van de folk, blues en countrymuziek. Bij iedere aangespoelde immigrantengolf verfijnden de virtuozen onder hen dit multiculturele geluid.

Doelgroep

Het Real Roots Cafe richt zich op de gestaag groeiende enthousiaste, eigenzinnige doelgroep in het Jazz, Americana, Alt. Country, Blues, Folk, Soul en Roots Rock genre. De groep muziekliefhebbers bestaat uit zelfstandige 40 plussers die een uitgesproken eigen mening en smaak hebben over muziek binnen de aangegeven genres. Ze volgen liever hun eigen intuïtie dan die van zogenaamde opiniemakers. Nee, deze dol enthousiaste groep volgt de ingeving van direct weten, vaak zonder dat men dit nader beredeneerd heeft. Het Real Roots Cafe reikt al meer dan 20 jaar de helpende hand aan een groep die bij voorkeur luistert naar muziek in een ontspannen smaakvol ingerichte omgeving. Goede ambiance, verzorging en kleding is een pré. Ze hebben een bourgondisch levensstijl op bijzondere momenten. Bezoeken niet alleen grote concerten en festivals maar genieten ook van intieme huiskamerconcerten. Na het evenement willen ze vrijblijvend kunnen blijven hangen om na te praten, artiest(en) te ontmoeten, merchandise te kopen of zelfs iets te nuttigen. Met andere woorden een breed scale aan adverteer mogelijkheden om een groep van ongeveer 150.000 mensen te bereiken.

Mogelijkheden en kansen

Bekendheid is de kracht van een bedrijf. U kunt nog z’on fantastisch product gemaakt hebben of dienst leveren, als niemand het weet, verkoopt u het niet. Adverteren op de Real Roots Cafe website is een unieke gelegenheid om bekendheid te geven aan uw product(en) of dienst(en). Dit kan via de traditionele advertentievormen als banners en site takeovers maar wij staan natuurlijk ook open voor advertorials en win-actie campagnes. Met deze uitgebreide mogelijkheden kunt u zich direct en buitengewoon effectief richten op bovengenoemde doelgroep. Omdat de Real Roots Cafe website direct gekoppeld is aan diverse sociale media kanalen kunnen wij de maximale waarde voor uw onderneming realiseren met zo min mogelijk verspillingen.

Neem gerust contact met ons op als u een idee heeft voor een passende samenwerking, of wanneer u vrijblijvend meer informatie wilt over de voorwaarden van deze samenwerkingen. Wij zijn ervan overtuigd dat het Real Roots Café een meerwaarde kan betekenen voor uw product(en) en of dienst(en) die u levert.