Meteen naar de inhoud

Old Crow Medicine Show volgend jaar met nieuwe plaat

Maar eerst is er de nieuwe video “Paint This Show”. Deze werd co-geproduceerd door Matt Ross Spang (bekend van o.a. John Prine en Jason Isbell) en opgenomen in Old Crow Medicine Show’s eigen Hartland Studio te Nashville. Mede hierdoor klinkt Old Crow Medicine Show’s zevende studio-album als een stuk creatiever. Het is een mix geworden van de traditionele ‘old-time, mountain, bluesgrass, country en folk met de meer rockende versie van jaren ‘70/’80-grootheden als Bob Seger, Tom Petty, Bruce Springsteen en John Cougar Mellencamp en is de Old Crow Medicine Show sound niet enkel weggelegd voor fans van bands als The Nitty Gritty Dirt Band en The Flying Burrito Brothers, maar zeker ook voor liefhebbers van huidige ‘roots music’ bands als The Mavericks, My Morning Jacket, The Wallflowers en Drive-By Truckers. Op 22 april verschijnt hun nieuwe album: “Paint This Town”

Scroll To Top