Meteen naar de inhoud

American Blonde zet de natuurlijke wereld in bloei

Ook een goedemorgen! Deze videosingle van American Blonde, “Quicksand”, biedt fans fascinerende kijkervaringen. De focus ligt op de natuurlijke schoonheid van Nata en Tinka Morris. Ryan Slattery (Jackson Gillies, Rachel Ross, DJ Unieq) creëren een magische wereld met krachtige contrasten, gevlekt zonlicht, donkere bossen, open velden en begrenzende paden. Nata’s vorstelijke en gecontroleerde bewegingen spelen in op Tinka’s wildere, haarwervelende, headbangende drums. Zijden jurken worden afgewisseld met delicate kettingen en kick-ass laarzen. Het is wat we aantreffen in de promotie tekst. De gepolijste Southern Country Rock is catchy en de beelden…. ja natuurlijk erg fraai om naar te kijken inderdaad. Is het muzikaal geworteld in de Noord-Amerikaanse samenlevingen en culturen? Wij denken wel…

Scroll To Top