Bintangs komen met nieuwe plaat

Bintangs de oudste nog spelende rockband van Nederland, opgericht in 1961 door Frank en Arti Kraaijeveld bestaan 60 jaar! Een nieuw album kan dus niet uitblijven. Met een geschiedenis van zestig jaar kan het niet frisser worden. Tien kakelverse songs, gemaakt door acht handen. Deze handen maakten dit mogelijk. These Hands is vanaf 17 september verkrijgbaar bij iedere platenzaak!

Vette, rockende, heup-schuddende, tranen-trekkende rhythm & blues. Wordt wakker, je bed uit, de straat op! Nieuwe energie, recht uit het hart! De Bintangs hebben het antwoord, de therapie. Bintangs is rock ’n roll pur sang, ongepolijst en meeslepend. Voor veel babyboomers de soundtrack van hun jeugd. Bintangs met een rijke historie in de Nederpop. In 2019 is de band opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame. Bintangs heeft vele formaties gekend maar bestaat vandaag de dag uit oprichter Frank Kraaijeveld, Dagomar Jansen, Burt van der Meij en Marco Nicola.