Garrett T. Capps, enige echte space cowboy

Gisteren verscheen de nieuwe plaat “I Love San Antone” van Garrett T. Capps. De plaat opent heel toepasselijk met een ode aan zijn woonplaats. In de opener, I Like Austin, But I Love San Antone, klinkt Capps op zijn allerbest. Hard rockende honky tonk met een Sir Douglas Quintet-achtig orgeltje. De plaat sluit af met een cover van Capps’ held Doug Sahm: Goodbye San Antonio, Hello Amsterdam. Daar tussenin levert Capps weer een reeks eigen nummers en krijgt hij hulp van accordeonist Santiago Jimenez Jr. in de Tex Mex-klassieker Margarita, Margarita en covert hij Jethro Tull’s Locomotive Breath. Met release van I Love San Antone bewijst Garrett T. Capps opnieuw dat hij de koning van de rebelse country is, de enige echte space cowboy! Bijna letterlijk geciteerd van de promotor van deze plaat. Wij voegen er nog aan toe… Fatsen your seatbelts…