Debuutalbum Pulverise van Sloper

De band Sloper, bestaande uit drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Mario Goossens (Triggerfinger), de Britse zanger gitarist Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en sessiegitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg, werd in 2018 opgericht. Vanwege alle vertragende corona perikelen komt hun debuutalbum “Pulverise” morgen pas uit.

Een staaltje heavy classic rock niets meer of minder. Dankzij het unieke geluid van twee drummers en de stem van Shoulder steken ze hun kop boven het maaiveld uit. De vier hongerige muzikanten voelen het heilige vuur branden en zijn gretig om er flink tegenaan te klappen. Verwacht stevige gitaar riffs, vette drumpartijen zoals vroeger “play this record loud” Rock’-n’-roll is om plezier te maken. Of zoals deze heren het zelf zeggen: “Sometimes, life’s simple: you rock out with guitars & drums, just because you love it, because it gives you goosebumps”.