The Jimmie Vaughan Story

Jimmie Vaughan komt op 17 september aanstaande met een bijzondere box set. Deze biedt een carrière overzicht van deze blues grootheid. De box is er in twee versies, bevat een boekje van 240 pagina’s met 200 foto’s en niet eerder uitgebracht werk (o.a. van The Fabulous Thunderbirds). De oplage is gelimiteerd. De meest exclusieve box van de twee bevat ook nog een LP van “Do You Get The Blues”, twee singles en een “Roddlers Journal” m.b.t. Jimmie’s auto’s en een gesigneerde afbeelding.

Bluesgitaristen vormen al meer dan honderd jaar de basis van de Amerikaanse muziek van nu. De evolutie van de blues is een van de meest boeiende erfenissen van de populaire muziek in Amerika, van vroege jazz tot zelfs country en tot het succes, rock-‘n-roll. The Jimmie Vaughan Story is een unieke verzameling muziek, woorden en beelden, een soort release dat alleen kan uitkomen op basis van geloof in de bluesmuziek. Het heeft Vaughan het vermogen gegeven om de muziek waar hij zo van houdt mee te nemen op een wereldwijde ontdekkingsreis, en waar hij aan toegewijd en nu om met anderen te delen. Een manifest over hoe hij het heeft beleefd en waar het naar toe kan gaan.