De Old School Country Passie van Judy Blank en Dylan Earl

Singer-songwriter en verhalenverteller Judy Blank deelt haar nieuwe single en video feat. Dylan Earl, ‘Never Said A Word’ op YouTube. De single is afkomstig van haar 7inch Record Store Day release dat gisteren uit kwam.

Jonge harten, oude zielen. De liberaalste cowboy van de V.S. ontmoette de Nederlandse Americana artieste in zijn thuisstaat, “The Great Damn State Of Arkansas”, in de herfst van vorig jaar. De twee werden vrienden terwijl ze door het landschap van de Ozark Mountains Daredevils reden. Daar hebben in de kroeg wat mee… Ze filosofeerden over het leven terwijl ze sterke margarita’s dronken en kwamen er al snel achter dat ze een passie deelden voor old school country songs.  Ze begonnen al snel samen songs te schrijven, ‘Never Said A Word / Throwing Lines’ is daarvan het resultaat.

Judy zit momenteel in quarantaine in Londen, ze zou samen met Dylan Earl op Black Deer Festival spelen later deze maand. maar dat is helaas gecanceld. Ze hebben inmiddels wel andere shows in het VK op de planning staan, waaronder 24 juni in St Pancras Old Church.