GA-20, Try It…You Might Like It!

Colemine Records / Alligator Records komen binnenkort met het nieuwe album van de GA-20, Try It…You Might Like It! GA-20 Does Hound Dog Taylor , met 10 nummers geschreven of uitgevoerd door dé Chicago blueslegende. De 1e single is het vurige She’s Gone, vanaf nu uit.

Nu, in 2021, het 50-jarig jubileum van zowel Alligator Records als Hound Dog Taylor & The HouseRockers , is de timing voor GA-20 om deze nummers op te nemen perfect. Perfecte timing voor Colemine Records – in samenwerking met Alligator Records – het nieuwe volledige album van de GA-20 uit te brengen, Try It…You Might Like It! GA-20 Does Hound Dog Taylor , met 10 nummers geschreven of uitgevoerd door de Chicago blueslegende. Van de vurige eerste single en albumopener She’s Gone tot de zinderende Sadi e tot de all-time Hound Dog-klassieker Give Me Back My Wig , GA-20 levert het ene opwindende nummer na het andere. Volgens Stubbs: “We feel a strong connection to the unique setup of two guitars and drums with no bass, and we all have massive appreciation of Hound Dog’s raw and no-frills sound. It’s essentially what we try to do as a band.”

Dit is het soort muziek dat door de tijd reist terwijl het uit het tijdperk waarin het werd geboren, er iets nieuws van maakt. Vies en rauw…tijdloos en modern.