Mandoline Orange heet voortaan Watchhouse

Andrew Marlin en Emily Frantz waren de afgelopen 12 maanden zelden zo stil geweest. Net als veel andere artiesten heeft het folk-duo, voorheen bekend als Mandolin Orange, zichzelf, hun kunst en hun plaats in de wereld grondig geëvalueerd. Nu komt het paar met de nieuwe naam “Watchhouse” en een gloednieuw liedje genaamd “Better Way”

“The pause gave us the opportunity to sit with ourselves and set intentions. We have long been burdened by the dichotomy between our band name and the music we strive to create,”  zegt de band in hun persbericht “If you’ve heard the songs, you know they are personal. Now that we can see a future where music is a shared experience again, we’re defining the space we share with you on a stage or in your headphones, and making it one that welcomes our creativity and anyone who wants to listen.”