Meteen naar de inhoud

Tip Jar, creativiteit laat zich niet beteugelen

Eind februari kwam One Lifetime uit, het vijfde album van het Nuenense Tip Jar. Een plaat uitbrengen in coronatijd is misschien niet de meest slimme strategie maar in zak en as zitten is ook geen optie. Hun creativiteit laat zich niet beteugelen, zeg maar. Liefhebbers, met een authentieke muziekbeleving, blijven kietelen met fraai gemaakte muziek, teksten en dit ook nog eens prachtig te visualiseren, toont muzikale veerkracht. Chapeau!

De single Tell Me Something is een nog uitbundigere versie van het gelijknamige liedje op hun nieuwe album. Voor de gelegenheid wist het duo de legendarische Memphis countryrocker Jimmy Davis te strikken voor wat extra gloedvolle vocalen. Een fan die na afloop van een optreden vroeg of de band ook vinyl-singles had om te draaien in zijn jukebox bracht Bart en Arianne op het idee om eenmalig een 45-toeren-single te laten persen, met op elke kant een liedje… net als in the old days. De single zal in beperkte oplage te koop zijn, maar via streaming en downloads hoopt Tip Jar een nog groter publiek te kunnen bereiken.

Scroll To Top