Na bijna tien stilte nieuwe plaat van The Walflowers

Opvallende live show in Jimmy Kimmel LIVE. Na bijna 10 jaar is Jakob Dylan weer terug met zijn Wallflowers. Het nieuwe album “Exit Wounds” werd geproduceerd door Butch Walker (Taylor Swift, Weezer), gemixed door Chris Dugan (Green Day) en bevat vocale bijdragen op vier songs van zangeres, singer-songwriter Shelby Lynne. Krachtig en dynamisch (‘lean, potent and eminently entrancing’) als nooit tevoren rocken Jakob & Co. er weer lustig op los in ‘Tom Petty-alike timeless songwriting and storytelling with a hard-hitting and decidedly modern musical attack’. Dit is goudeerlijke Amerikaanse rock ’n roll met de nodige roots, swing en grooves! Dylan leverde nog wel wat succesvol solo werk af maar fans van the Wallflowers kunnen hun hart ophalen. Roots And Wings is de eerste single die getrokken is van hun nieuwe plaat Exit Wounds dat op 9 juli gaat verschijnen.