Meteen naar de inhoud

Goede tijden voor Danny van Tiggele

Danny van Tiggele (o.a. Mister and Mississippi & TOUSCH) komt met zijn nieuwe project ‘La Belle Époque niet zomaar uit de lucht vallen. Dit is zijn eerste single & video ‘Sanity’ samen met Marien Dorleijn (Moss).

Begin 2020 blies Danny het stof van enkele nummers die al enige tijd op de plank lagen. Hij besloot ze voor het eerst op te nemen. Danny: “En hoe geweldig zou het zijn als een aantal van mijn favoriete songwriters en muzikanten daadwerkelijk zouden meedoen aan deze nummers? Een jaar later is het album ‘La Belle Époque, Volume 1’ een feit. De 14 nummers zijn opgenomen met een ongelooflijk getalenteerde groep muzikanten waarvan een aantal ook heeft meegeschreven. Elke artiest had al ver voor dit project een plek in mijn platenkast veroverd. Het was een feest en een eer om met zoveel bevriende en toffe muzikanten deze plaat te maken.”

‘La Belle Époque’ is een album zonder opsmuk waarbij de songs centraal staan. De indrukwekkende muzikantenlijst dat ook nog Judy Blank, Marien Dorleijn, Anne Soldaat, Blaudzun, Pablo van de Poel, Ruben Hein en Yorick van Norden.

Scroll To Top