Welcome back The Secret Combination

19 maart 2021 verschijnt het vijfde album van de Nederlandse band The Secret Combination: Finally (limited coloured double vinyl / 2 CD). Het album markeert de 20e verjaardag van de band van singer-songwriter Jeff Mitchell, die in 2001 met hun debuut “Introducing” ook veel Americanafans aansprak. Ruim 12 jaar na het studioalbum In the Heartland (2007) en Live at Paradiso (2008) komt de band met een finale waarin alle in de afgelopen twee decennia gehanteerde stijlen aan bod komen. Deze muzikanten verdienden hun sporen mede bij acts als Urban Dance Squad, Het Goede Doel, Slagerij van Kampen, Ilse de Lange en ga zo nog maar even door. In 2003 (Code of Mercy) verzorgde de iconische underground tekenaar Peter Pontiac het ontwerp voor het album. Voor het nieuwe dubbelalbum Finally maakt de onmiskenbare en overweldigende stijl van bevriend kunstenaar Jeroen van Merwijk het album op vinyl en CD tot een waar kunstwerk. Hier kort even de video teaser.