Meteen naar de inhoud

Gelukkig en vooral gezond 2021

Mede namens het Real Roots Cafe Dreamteam een gelukkig en vooral gezond 2021. Wij proosten met jullie op betere tijden. Het bewogen jaar 2020, met veel onverwachte wendingen, achter ons latende, kijken we reikhalzend uit naar opnieuw mooie nieuwe album releases en hopelijk meer live muziek in het land.

Wat dat laatste betreft staat ons eigen Real Roots Cafe LIVE programma als een huis. Terwijl kwaliteit en gezonde groeiambities in het verschiet liggen, op hoop van zegen eerst veilig starten op kleine schaal. Mede door de medewerking van Grand Café De Mooije Waard, Erwin Nyhoff, Robin Borneman, Mattanja Joy Bradley John F Klaver en Guy Verlinde. “we like to walk the long road to…”

Voor wat betreft onze Real Roots Café website mochten we ons verbaasden over een stijgend aantal unieke bezoekers. Voor het eerst in ons bestaan op het world wide web passeerden we de grens van 80.000 bezoekers per jaar.

Ook de Real Roots Cafe Playlist op Spotify groeide gestaag. Met op het moment meer dan 5.000 volgers dragen wij een bescheiden promo steentje bij in genre wat wij allen samen koesteren. Daar mogen wij allemaal trots op zijn. Gefeliciteerd allemaal!

Scroll To Top