Janet Devlin zette zichzelf in elkaar

Een keer iets totaal anders gedraaid in deze gesloten kroeg… De Noord-Ierse singer-songwriter Janet Devlin kondigt haar nieuwe EP “Versions of Better” aan. Devlin staat bekend om verbluffende, filmische muziekvideo’s. Better Now dat overigens geschreven is door David Sneddon (Lewis Capaldi, Lana Del Rey, Hurts) en Anu Pillai (Lewis Capaldi, Ladyhawke)  staat op haar album ‘Confessional’

“Ik wilde het album met een happy end afsluiten”, zegt Janet daarover. “Maar dat zou niet de eerlijk zijn geweest. Het zou niet de duisternis hebben weerspiegeld die ik heb gezien en de ware ups en downs van mijn wereld. “ De track gaat over de terugval van de zangeres aan haar alcoholverslaving en haar zevenjarige benzodiazepineverslaving. “Ik kan met trots zeggen dat ik mezelf stukje bij beetje, nummer voor nummer, bekentenis na bekentenis weer in elkaar heb gezet.”