Meteen naar de inhoud

Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert

Rock & Roll Hall of Fame icoon en meervoudig Grammy winnaar Stevie Nicks (1948) brengt op 21 en 25 oktober haar publieksfavorieten en bijzondere pareltjes wereldwijd naar het grote doek met deze imponerende concertfilm, opgenomen tijdens de uitverkochte 24 Karat Gold Tour. De kaartverkoop voor deze virtuele plek op de eerste rij van het concert start vanaf 23 september via www.StevieNicksFilm.com De film werd geregisseerd en geproduceerd door Joe Thomas en opgenomen in Indianapolis en Pittsburgh (2017) tijdens Nicks’ bejubelde en uitverkochte 24 Karat Gold tour die maar liefst 67 steden aandeed. Wereldwijd zal de film in geselecteerde bioscopen worden uitgebracht door Trafalgar Releasing. De Nederlandse bioscooprelease wordt verzorgd door Piece of Magic Entertainment.

De film heeft een setlist met publieksfavorieten uit haar solo carrière en als lid van Fleetwood Mac, waaronder Rhiannon, Stop Draggin’ My Heart Around, Edge of Seventeen, Stand Back en Landslide, naast wat minder bekende pareltjes uit haar multi-platina oeuvre. Voor meerdere generaties muziekliefhebbers zijn deze nummers onderdeel van de soundtrack van hun leven. Ook haar intuïtieve en intieme manier van vertellen en de inspiratie en persoonlijke verhalen achter een aantal van de beroemdste en tijdloze teksten en liedjes in de muziekgeschiedenis, maken deel uit van deze film.

Scroll To Top