Meteen naar de inhoud

AC/DC kondigt nieuwe plaat aan

Op vrijdag 13 november is het zover. Dan brengt AC/DC hun nieuwe (17e) album ‘POWER UP’ uit via Columbia Records (/Sony Music). Dit is de eerste nieuwe muziek van de legendarische band sinds 2014. Met de nieuwe single ‘Shot In The Dark’ zet de Australische rocklegende, die in absolute topconditie verkeert, direct de toon. Voor fans goed nieuws dus.

Voor het album werkte de band opnieuw met producer Brendan O’Brien, waarmee ook ‘Black Ice’ (uit 2008) en ‘Rock Or Bust’ (2014) werden gemaakt. Volledig opgeladen voor het volgende decennium biedt AC/DC op het nieuwe album twaalf nummers, waarop met grote trots de eigen zo herkenbare sound en kenmerkende power opnieuw worden geëtaleerd. Past, present and future we gaan het beleven!

Scroll To Top