Nieuwe plaat van The Tibbs

Op 20 november a.s. verschijnt een nieuw album van de Nederlandse soulband THE TIBBS, dat tijdens de lockdown periode een album opnam in de Electric Monkeys studio onder productionele leiding van Paul Willemsen (o.a. Michelle Davis & The Gospel Sessions). Twaalf nieuwe tracks waarop de nieuwe, jonge zangeres van de band, Roxanne Hartog laat horen een waardig vervangster te zijn voor Elsa Bekman, die eind 2018 besloot al haar kaarten op een solo carrière te zetten. Dat Roxanne een getalenteerde jongedame is, bewijst o.a. het feit dat de meeste songs van haar hand komen.

“Another Shot Fired” is de opvolger van het succesvolle debuutalbum “Takin’ Over” uit 2016, dat The Tibbs naar internationale podia bracht en zal wereldwijd verschijnen via het Milanese label Record Kicks, dat we o.a. kennen van Hannah Williams & The Affirmations.