Jimmie Vaughan three vinyl set en Live album

Op 30 oktober a.s.  zal “The Pleasure’s All Mine” verschijnen van levende blueslegende JIMMIE VAUGHAN. Het betreft een 3-LP set (ook verkrijgbaar als 2-CD set) waarop alle tracks staan van het in 2010 verschenen “Blues, Ballads And Favorites” en “More Blues, Ballads And Favorites uit 2011. De albums bevatten favoriete songs van Jimmie die hij opnam met een uitstekende band en met o.a. Lou Ann Barton als gast vocaliste. Het is de opvolger van het vorig jaar voor een Grammy genomineerde succesalbum “Baby, Please Come Home” en verschijnt ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van het in 2010 verschenen “Blues, Ballads And Favorites. Het feit dat Jimmie Vaughan volgend jaar maart 70 jaar wordt, is ook een mooie aanleiding om e.e.a. nog eens onder aandacht te brengen.

Tegelijkertijd met “The Pleasure’s All Mine” zal ook “Live At C-Boy’s” van het Jimmie Vaughan Trio featuring Mike Flanigin opnieuw worden uitgebracht op vinyl.