Judy Blank komt met exclusieve 250 cassettes vier verschillende kleuren

Vandaag komt de single ‘Who’ve You Been Loving Lately’ van de Morning Tapes EP van Judy Blank uit. Na het album ‘Morning Sun’ en de EP ‘Morning After’ besloot Judy Blank om een selectie nummers van beide releases opnieuw op te nemen; de Morning Tapes. Dit deed ze akoestisch, in één take opnames met een lo-fi sound via een Tascam Taperecorder op haar slaapkamer en kreeg daarbij hulp van Pablo van de Poel (DeWolff). 1995 (Morning Tapes Version) is de eerste track & video die ze naar buiten bracht. Ze nam dit op samen met het Metropole Orkest.

Alle songs werden samengevoegd op een limited 7” vinyl en werd uitgebracht op Record Store Day Nederland. Eind mei bracht ze het tweede liedje van de Morning Tapes uit: Little Movies. Een nummer van de Amerikaan Aaron Lee Tasjan. De EP bevat in totaal 8 tracks die worden uitgebracht op een exclusieve 250 cassettes in maar liefst vier verschillende kleuren. De cassettes zijn te verkrijgen via Music On Cassette.