Na 26 jaar nieuwe release Dan Penn

Denk je aan klassieke songs als “Do Right Woman”, “Dark End Of The Street” en “I’m Your Puppet”, dan denk je aan Dan Penn. Zeer gewaardeerd door muziekliefhebbers en collega muzikanten en nog steeds actief, deze inmiddels 78-jarige levende legende uit Alabama.

We moeten terug naar 1994 voor zijn laatst verschenen album “Do Right Man”. Het lange wachten zal worden beloond met het op 28 augustus a.s. via The Last Music Co. (Bertus Distributie) te verschijnen nieuwe album “Living On Mercy”. Omringd door een uitstekende studioband werden de nieuwe songs, die Penn samen met o.a. Spooner Oldham, Wayne Carson, Buzz Cason schreef, opgenomen in Muscle Shoals en Nashville. Dit is de titeltrack, die hij schreef met Wayne Carson, o.a. bekend van “The Letter” (The Boxtops) en “Always On My Mind” (Willie Nelson).