Meteen naar de inhoud

Smokeless Fire nieuwe video Octave Lissner

Vanaf 24 mei 16:00 uur is op YouTube de video te zien van het nummer Smokeless Fire getrokken van Octave Lissner’s tweede gelijknamige album dat vorig jaar uitkwam. De opnames van dit album vonden plaats in de prachtige La Frette Studios even buiten Parijs. De muzikale ondersteuning staat als een huis, namelijk: jazz drummer Tiss Rodriguez, Pierre Elgrishi op bas, Adrien Fromager op keyboards, Thibaut Barbillon, bekend van de Franse band AIR, op lapsteel-gitaar, de in Frankrijk bekende Christophe Panzani op saxofoon die in dit prachtige nummer een stemmige saxofoon-riff speelt en de sfeer accentueert. Smokeless Fire heeft een prettig ritme, jazzy, hier en daar dromerig, de mooie stem van Octave Lissner die afwisselend in majeur en mineur zingt. De clip geeft exact de sfeer weer die de song ook uitstraalt, een prima combinatie dus: het ene medium ondersteunt en versterkt het andere. Voor deze video tekende de bekende Franse fotograaf en filmer Hugo Cohen met model Isabella Jahns en acteur Diego Mestanza in de hoofdrollen. Een must see!

Scroll To Top