Meteen naar de inhoud

Street Survivors: film over The Lynyrd Skynyrd vliegtuig crash

Street Survivord, The True Story Of The Lynyrd Skynyrd Plane Crash werd geschreven en geregisseerd door Jared Cohn (Devil’s Revenge, Devil’s Domain), geproduceerd door Brian Perera en gecoproduceerd door Tim Yasui voor Cleopatra Entertainment. De biografische film gaat over de noodlottige vlucht, gezien door de ogen van de voormalige Lynyrd Skynyrd-drummer Artimus Pyle (die de film vertelt), die niet alleen de vliegtuigcrash overleefde maar ook het leven van de oprichter en frontman van de band, Ronnie Van Zant in kaart brengt.

Artimus Pyle hierover: “This film’s story – MY story – is not just about the plane crash but also about my personal relationship with the genius that was Ronnie Van Zant – whom I loved like a brother and still miss to this day.”

Scroll To Top