Rosemary & Garlic nieuwe video single Frames

Dit is nieuwe single ‘Frames’ van Rosemary & Garlic die voor een groot deel is opgenomen in Spanje en deels in huis. Rosemary & Garlic is de Nederlandse band van Anne van den Hoogen. Met de combinatie van piano en gitaren maken ze samen een mix van dromerige Indie folk. Rosemary & Garlic had dit te zeggen over de nieuwe video:

“Het nummer en de video gaan over het durven te veranderen van richting en nieuwsgierigheid de overhand te laten nemen. Als je de beelden ziet die we hebben gemaakt in Spanje, zie je mij met prachtige kleuren in een kader, maar ik durf bijna niet te bewegen. Je kan zien dat ik mij niet op mijn gemak voel, je ziet de sombere houding en twijfel in mijn gezicht. Ik kies ervoor om deze beelden te breken. Visueel gezien breken we een marmeren muur en volgen we de scheuren naar een strand. Als we het pad volgen komen we bij een zee en een horizon, wat staat voor vrijheid en nieuwe mogelijkheden.”