Meteen naar de inhoud

Bijzondere live stream show van John Fairhurst via SkyRoomLive

Het mag duidelijk zijn dat de muziekindustrie in deze roerige tijden meer dan ooit onder druk staat. Artiesten kunnen niet optreden in zalen of op festivals en doen dat inmiddels regelmatig via livestreams. De Brit John Fairhurst gaat dat binnenkort op een bijzondere manier doen. Hij is een samenwerkingsverband aangegaan met SkyRoomLive. Een streaming pionier met veel ervaring, die gebruik maakt van hi tech apparatuur om alles perfect weer te geven. Talloze evenementen, waaronder het South Africans Global Citizen Event op Mandela Day in 2019, werden door hen in beeld gebracht.

Vanavond vanaf 21.30 uur (NL tijd), zal Fairhurst die door Acoustic Guitar Magazine USA een van de beste resonator gitaristen ter wereld werd genoemd en vorig jaar o.a. nog bij Rockpalast optrad, een anderhalf uur durend optreden verzorgen. Een deel van de opbrengst zal terugvloeien naar de muziekindustrie. Get your ticket HERE

Scroll To Top