JW Roy video van Hier is het goed

Naar aanleiding van de ‘Hier is het goed – tour’ die JW Roy de komende maanden gaat doen willen even de gelijknamige videoclip bij jullie onder de aandacht brengen. In 2010 bracht JW Roy het album Ach, Zalig Man uit. Van de opnamen in de boerderij aan de Hutten in Bergeijk werden video-opnamen gemaakt die vervolgens onder het stof verdwenen. Nu JW Roy 10 jaar na dato de ‘Hier is het goed tour’ gaat doen als ode aan de Brabantse albums Laagstraat 443 en Ach, Zalig Man hebben ze het stof er maar eens afgeveegd. Hier dus de beelden bij de originele ‘studio-opname’ van ‘Hier is het Goed’. Hier ook de tour data.

9-2: Eersel – Muzenval
14-2: Borger – Vanslag
16-2: Tiengemeten – Herberg Tiengemeten
6-3: Best – Tejaterke
7-3: Dedemsvaart – Gashouder
14-3 Zaandam – Kerkje
15-3 Breda – Mezz
28-3: Goirle – Jan van Besouw Kapel
7-4: Den Bosch – Verkadefabriek (Blue Room Clubconcert)
9-4: Abcoude – Onder de Hanebalke
18-4: Groede – Kerk
19-4: Uden – Kruisherenkapel (Kaarten via De Pul)
25-4: Rotterdam – Walhalla
26-4: Eindhoven – Rozenknop