Real Roots Cafe LIVE programma in Grand Café De M’ooije Waard

Een leven zonder feesten voelt als een lange weg zonder kroegen. Toch komt het gelukkige leven niet alleen maar tot stand door drinkpartijen en onafgebroken feesten. De aanwezigheid van alternatieven stimuleerden de gezamenlijke gedachten om in Grand Café De M’ooije Waard, aan de Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn, het komende half jaar luisterfeesten te organiseren. Jullie lezen het goed, er zijn feesten die emoties losmaken en een diepe indruk achterlaten, vooral bij diegene die daar voor open staan en bij willen zijn. Kortom een nieuw Millings muziek Walhalla, een ontmoetingsplaats voor junioren en senioren in de regio Berg en Dal en omstreken.

Tijdens de Real Roots Café LIVE-sessies beleeft het publiek muziekconcerten op een hoog nationaal en internationaal niveau. Luisteren naar muzikanten met een eigen verhalende impuls, we zouden ons geen dag zonder kunnen voorstellen. Ouwehoeren over het leven en wat muziek in je lost maakt, doen we tijdens de pauze en daarna wel.

Helaas zijn alle geplande REAL ROOTS CAFE LIVE luistersessie tot nader order gecanceld.