Dawn Brothers versus The Band

Dawn Brothers, ze hebben een streepje voor een deze kroeg. Wie weet zien we ze zelfs nog terug op één van onze Real Roots Cafe LIVE sessies? Hahahah… als het aan onze vrienden van zou liggen zouden we dit moeten organiseren. Dit is hun nieuwe video van het liedje Don’t Do It. Dit nummer staat op het live album ‘Rock Of Ages’ van The Band (1972) en is bepalend geweest voor de sound van Dawn Brothers. Het origineel ‘Baby Don’t You Do It’ is van Marvin Gaye en komt van de plaat ‘How Sweet It Is To Be Loved By You’ (1965).

Verder komt er een tour met Next of Kin (Dawn Brothers, DeWolff, Tim Knol) aan in December:

21.11 TivoliVredenburg, Utrecht
30.11 Muziekcentrum de Bosuil, Weert
06.12 Effenaar, Eindhoven
07.12 Hedon, Zwolle
08.12 Boerderij, Zoetermeer
12.12 Volt, Sittard
13.12 Luxor Live, Arnhem