Real Roots Cafe LIVE opzoek naar muzikaal talent

De Real Roots Cafe LIVE sessies staan in de regio Berg en Dal vooral bekend om de sfeervolle en vaak unieke concertreeksen. Onder het bekende motto “Real People, Real Instruments & Real Music” stelt de organisatie zich ten doel live muziek dichter bij het publiek te brengen. Dit doen ze o.a. door altijd oog en oor te hebben voor bekend en onbekend muzikaal talend in de regio.

Live muziek dichter bij publiek brengen en afwijken van wat gangbaar zijn de sleutel woorden. Met aan roer de uit Portland, Maine afkomstige singer-songwriter Jenny van West als gastvouw, probeert Real Roots Cafe LIVE een Open Mic avond op te zetten in de regio Berg en Dal.

Van 7 juli tot en met 21 juli 2019 komt Jenny van West haar live debuut maken in Europa. Aanleiding is de aandacht op het SXSW festival in Austin Texas, de optredens tijdens de Americana Music Festival & Conference in Nashville en natuurlijk de lovende kritieken over haar vorig jaar verschenen CD Happiness To Burn.

Vakvrouw en ervaringsdeskundige Jenny van West organiseert maandelijks, met veel succes, Internationale Open Mic evenementen in haar woonplaats. Real Roots Cafe LIVE is dan ook opzoek naar talentvolle beginnende en gevorderde muzikanten en singer-songwriters. Schrijf je eigen teksten en muziek of doe je covers? Heb je ervaring met zelfstandige live optredens of jamsessies? Heb je mogelijke al iets opgenomen of wil je daar binnenkort mee aan de slag? Belangrijkste is dat je, je zelfstandig kan begeleiden. Bij voldoende aanmeldingen gaat Real Roots Cafe LIVE opzoek naar een geschikte, gezellige en sfeervolle locatie op 19 of 20 juli 2019. Aanmelden kan tot 15 juni aanstaande en het liefst via het contactformulier op de website van het Real Roots Cafe of via e-mail realrootscafe@gmail.com