Meteen naar de inhoud

Sari Schorr, Never Say Never

In 2016 verscheen het debuutalbum ‘Force Of Nature’ van de Amerikaanse zangeres Sari Beth Schorr. Het album werd goed ontvangen en de dame stond hier al diverse malen op de planken. Eind vorig jaar verscheen de opvolger ‘Never Say Never’, een album met negen eigen werkjes en twee covers. De dame omringt zich op dit album met Ash Wilson (gitaar), Bob Fridzema (toetsen), Mat Beable (bas) en Roy Martin (drums). Producer is Henning Gerkhe, die ook meeschreef aan de originele songs.

Muzikaal is er weinig aan te merken op dit album. Een verzameling klasse muzikanten en een fantastische frontvrouwe met een dito strot. De dame komt uit New York begon daar ook haar carrière en toerde ook door Europe als support act voor Joe Louis Walker en Popa Chuby. Toch begon haar platencarrière in Europa, dankzij onder meer de Brits Mike Vernon, die het debuut ‘Force Of Nature’ produceerde. Door de ‘European connection’ klinkt dit album ook meer Europees dan Amerikaans. Beide covers zijn ook origineel van Britse muzikanten. De titelsong is afkomstig uit de pen van Ian McLagan en het nummer ‘Ready For Love’ is afkomstig van Mick Ralphs, die het oorspronkelijk schreef voor Mott The Hoople, maar deze versie ligt dichter tegen de Bad Company uitvoering aan. Er staan een paar prima goed in het gehoor liggende rock nummer op, zoals ‘King Of Rock And Roll, ‘Valentine’ en Back To L.A.”, maar ook voor een schitterende ballad draait ze haar hand niet om. Op de solide ritmesectie legt Bob Fritzema, zowel op piano als op orgel, prima toetsenpartijen neer en Ash Wilson maakt het op prima wijze af. Inmiddels is de dame meerdere keren in Nederland te zien geweest en na aanschaf van deze cd is een energiek optreden van haar bezoeken een logische volgende stap.

Scroll To Top