Seu Foley on tour in de BeNeLux

De Canadese Sue Foley leverde met “The Ice Queen” een fraai blues album af waaraan veel grote namen uit de blues scene meewerkten. Chris Layton, George Rains, Derek O’ Brien, Al Gomez, Mark “Kaz” Kazonoff zijn er een aantal maar er zijn ook gastrollen voor Charlie Sexton en Sue’s voorbeelden Billy F Gibbons en Jimmie Vaughan op dit album.

“The Ice Queen”, dat werd opgenomen in de Firestation Studios in San Marcos, Texas en werd geproduceerd door Mike Flanigin, kwam in maart 2018 uit in de US/Canada en verscheen in december in Europa. Sue Foley toert nog steeds om dit album te promoten. Binnenkort komt ze naar Europa voor een uitgebreide tour. Dit zijn de Benelux speeldata:

  • 03 mei Ospel – Moulin Blues
  • 05 mei Fleurus (B) – Le Bonne Source
  • 10 mei Luxemburg – Sang A Klang
  • 11 mei Groningen – R&B Night
  • 12 mei Dongen – Gouden Leeuw
  • 09 nov Haringe (B) – Blaublues Festival