Tip Jar op de barricade voor multiculti samenleving

Hebben van deze Hollandse Americana video genoten. In het kader van ‘af en toe aan de poort rammelen, vond het erg goed gevonden trouwens, deze strak gemaakte video single van het Nederlandse trio Tip Jar. Het liedje Back To The Barracks staat overigens gewoon op hun eind 2018 verschenen CD Onwards.

Het vrolijk klinkende liedje heeft een diepere, maar vooral een brede boodschap. Vooruit een paar kernwoorden tolerantie, tegenstelling en verdrukking… wat doe je dan… juist ja op de barricades ermee.  TipJar: “We noemen het zelf onze protestsong, ondanks dat het misschien toch enigszins vrolijk klinkt. De video heeft ook weer een positieve sfeer, ondanks de wat bedrukte boodschap dus. We hebben geprobeerd er, naast de muzikanten zelf, zoveel mogelijk verschillende mensen in te portretteren. Want wij geloven nog in samen met z’n allen, multiculti etc etc. Tegen de klippen op.”