Video premiere eerste single Keep On Rolling van Tip Jar

Onder de naam Tip Jar bundelden singer-songwriter en multi-instrumentalist Bart de Win, zangeres Arianne Knegt al enige jaren hun krachten. Ze maken eigentijdse country folk liedjes die op zijn minst diep geworteld zijn in de noord Amerikaanse samenleving. Daar hebben wij wel wat mee in deze kroeg.

Vooruitlopend op hun nieuwe vierde album release Onward (Shine-a-Light Records), dat op vrijdag 30 november a.s. zal worden uitgebracht, heeft het Real Roots Cafe de videoprimeur van hun nieuwe single Keep On Rolling. De melodieuze countryrocker heeft een positieve missie. Tegen de stroom in blijven ze geloven in de liefde en schoonheid. Er komt altijd weer een nieuwe trein voorbij. And it will keep on rolling. Onward. Always. Het enthousiasme waarmee deze boodschap gebracht wordt voelt goed en spat van deze video. “Jump on the Tip Jar freight train and enjoy the ride” roepen wij dan. Wij kijken alvast uit naar de album releaseparty, die op 30 november 2018 plaatsvind in De Rozenknop in Eindhoven.