Win actie Josh Rouch show in TivoliVredenburg

Op zaterdag 3 november komt de Amerikaanse folk/roots singer-songwriter Josh Rouse naar TivoliVredenburg. Josh Rouse houdt zich niet graag aan geografische grenzen (hij woont sinds 2004 in Spanje) en ook niet aan de muzikale daarvan. Zijn albums bevinden zich ergens op het snijvlak van folk, alt.country en pop, met één constante factor: uiterst catchy melodieën. Op zijn nieuwe (twaalfde!) album Love In The Modern Age (2018) voegt Rouse synthesizers toe aan zijn geluid, wat mooi meanderende tracks oplevert als het War On Drugs-achtige openingsnummer Salton Sea. Weetje voor de Popquiz: Josh Rouse vormt samen met zijn Spaanse vriendin het duo She’s Spanish, I’m American! Get your tickets HIER.

Afgelopen april vermaakte Rouch het publiek in Paradiso’s Noord Tolhuistuin in Amsterdam. Lees ons concertverslag HIER. Het Real Roots Cafe mag een win actie opzetten en mag 2 x 2 tickets weggeven voor dit concert. Het enige wat daarvoor moet doen is diegene, waarmee je naar Josh Rouch wil, taggen onder het Facebook bericht. Vervolgens like en deel je dit bericht met je vrienden en kennissen. Actie loopt to en met donderdag 1 november 2018.