Meteen naar de inhoud

Annie Keating, Ghost Of The Untraveled Road

Annie Keating is een in New York wonende en werkende singer-songwriter. Volgens mij is deze nieuwe CD (hoewel, met slechts vijf nummers spreken we liever van een EP) haar achtste. Drie jaar geleden schreef ik over nummer zes, ‘Making believe’ het volgende: Annie omarmt folk, bluegrass en country, maar kan ook lekker rocken. Een prettige verrassing, deze zesde van Annie Keating. Uitstekende CD!’. De nieuwe EP is een akoestisch juweel, eigenlijk hele subtiele country met een folk randje en weer die heerlijke lichthese stem en met in de begeleiding de multi-instrumentalisten Steve Mayone (mandoline, nylon gitaar en harmonie vocalen) en Chris Tarrow (gitaren en pedal steel) met verder Jason Mercer op bas en Alex Hargreaves op fiddle. Geen drums of percussie, alleen nog Kate Steinberg op harmonie vocalen.

Een genot om naar te luisteren, deze verrukkelijk subtiele CD. Alle (helaas maar) vijf eigen songs kruipen lekker binnen en laten je op zijn minst spinnen van genot! Van mij mag ze op deze manier verder gaan! I’m in!  (Independent)

Scroll To Top