Living room heroes, Welcome to the Circus

Living Room Heroes begon een vijftal jaren terug als singer-songwriter duo met Henri Zoetbrood (akoestische gitaar, lead zang) en Marc van Hout (elektrische gitaar, achtergrondzang) uit Nijmegen. Er verscheen een EPtje, ‘Head Over Heels’ ,waarover ik destijds schreef: ‘Head over heels’ is aardig, lief, maar nog niet volwassen genoeg om een blijvende indruk achter te laten.  We wachten de eerste volledige CD af voor een ander oordeel. Die eerste volledige CD kwam er in 2016, ‘Days Well spent’, inmiddels waren de Heroes met vier na toevoeging van bas en drums. Deze CD ging aan mij voorbij, maar de opvolger, ‘Welcome tot he Circus’, kwam wel bij mij terecht. En het moet gezegd, de Heroes zijn volwassen geworden en brengen een mooie mengeling van folk, rock en blues, in feite prima rootsrock.