AK Patterson debuut single Shadows

Shadows is de debuut single die de band AK Patterson heeft gemaakt met Charlie Andrew ( (Alt J) als producer. Het is tevens ook de titeltrack van hun aanstaande debuut EP die in juli op Charlie’s Square Leg Records uitkomt. Luister eens naar de verbluffende mooie stem van Alex Patterson. Opgroeide met Portugese Fado-zangers, later mediteren met Japanse monniken. Alles lijkt te draaien om de nuances in haar stemgeluid in een spookachtige omgeving. Track gaat over een relatie met iemand die mentaal afwezig is, die zich verbergt in de schaduw, soms laf is maar vooral claimt. Het gaat over het opnieuw verbinden, ondanks het feit dat je weet dat je moet loslaten. Het is een innerlijk gevecht om afscheidt te nemen, maar daar staat tegenover dat het enorme opluchting zal zijn.