Darling West live op EuroSonic

“Darling West’s tweede album “Vinyl And A Heartache” betekende de doorbraak voor deze Noorse formatie.”, aldus de promotor van deze band. In hun thuisland werden ze op de nationale radio-stations gedraaid en stonden ze op grote festivals, daarna ging Amerika overstag. Ze verschenen er in de country charts, werden al meer dan 30 miljoen keer via Spotify beluisterd, toerden met Sam Outlaw en Lucinda Williams en speelden er op enkele belangrijke festivals, o.a. SXSW (Austin), Folk Alliance (Kansas) en Americana Fest (Nashville). Meer over hun nieuwe CD While I Was Asleep binnenkort in deze kroeg. Nu alvast de Must-Watch Video en hun NL agenda voor de komende dagen.

  • donderdag 18 januari – Doopsgezinde Kerk – Groningen
  • vrijdag 19 januari – Coffee Company/Plato – Groningen