Husky Tones, Who Will I Turn To Now

Husky Tones is het project van Victoria Bourne (zang, drums, percussie) en Chris Harper (gitaar, zang en percussie). Het duo afficheert zichzelf als ‘punk blues’, een term die de muziek behoorlijk goed beschrijft, al kan je er power folk en rock aan toevoegen. Het tweetal slaagt erin een vol bandgeluid te produceren. De muziek is stevig, elektrisch en zal liefhebbers van pittige rock met name plezieren. De 10 songs zijn door het duo geschreven, de teksten zijn als vaak gewijd aan liefde, relaties en alles wat daarbij hoort. De lyrics van ‘These hips were made for you’ vallen op: ‘I don’t believe that you were made to be with anybody other than me. Every piece of you and every piece of me fits together oh so perfectly. One thing that I know to be true, these hips were made for you’. Een pittige CD, de zang van met name Victoria komt stevig door en zal niet iedereen bekoren. Het gitaarspel van Chris daarentegen is voortreffelijk, hij weet hoe hij zijn elektrische gitaar kan laten zinderen!