The Mulligan Brothers, in Paradiso

The Mulligan Brothers (foto: PrickenPics)

The Mulligan Brothers (foto: PrickenPics)

Via Portland was in 2015 de tweede langspeler van The Mulligan Brothers. In februari van dit jaar sloot het kwartet uit Amerika een Europese tournee af met optredens in Nederland. De groep speelde overtuigende optredens op vele concertvloeren en – indien gewenst – op elke straathoek of huiskamer. The Mulligan Brothers willen musiceren! Americana van het zuiverste soort. Daarbij communiceert het viertal volop met het publiek.

Op veler verzoek is de groep terug op de vaderlandse podia. Voor een avond melancholieke Americana, met hier en daar glimlach of een snik, is de keuze voor dit Sugar Mountain Presents concert, in Paradiso Amsterdam, een logische. Onze Real Roots Cafe verslaggever in Amsterdam is erbij.