Corinne West – Starlight Highway

Corinne West - Starlight HighwayTot 2009 bracht de uit Californië afkomstige beauty Corinne West drie eigen CD’s uit, in 2010 verscheen een duoCD met grootheid Kelly Joe Phelps, haar levenspartner in die periode. Het heeft vijf jaar geduurd voordat er een opvolger kwam, van Corinne alleen deze keer. Maar Kelly Joe is op de CD alom aanwezig met zijn subtiele gitaarspel en ondersteunende vocals. In de reeks namen van de meewerkende instrumentalisten valt die van drummer Ricky Fataar op (hij speelde met o.m. The Beach Boys en Bonnie Raitt). Verder in de begeleiding uiteraard bas, meer gitaar, Hammond orgel, wurlitzer, accordeon, piano, mandoline en octaaf mandoline. Voor het eerst heeft Corinne zelf de productie ter hand genomen en het gaat haar heel goed af! De meeste liedjes, aldus Corinne, werden geschreven in 2011 (vlak na de CD met Kelly Joe) en hebben liggen rijpen tot ze konden worden opgenomen. Zeven van de tien songs zijn nog samen met Phelps geschreven, de overige drie zijn van Corinne en alleen op deze nummers horen we Phelps niet. Het resultaat is een heerlijke ingetogen CD met tien prachtige en gevoelige luisterliedjes met slechts