Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Good Lovelies

zondag 15 oktober 2017 @ 15:00 - 18:00

10€

Het oudste Americana blog van Nederland, het Real Roots Café, opent hun LIVE sessie seizoen op een nieuwe locatie. Brasserie Beek, aan de Roerdompstraat 6, 6573 BH in Beek (Berg en Dal), biedt op zondagmiddag 15 oktober, 15:30 uur, een podium voor het uit Toronto, Canada afkomstige close harmony trio The Good Lovelies.

Caroline Brooks, Kerri Ough en Sue Passmore zijn meer dan mooi alleen. Wat The Good Lovelies al jaren verbindt zijn niet alleen hun uitstekende close harmony competenties maar ook hun onwrikbare vriendschap. “The Good Lovelies are a LIVE show” Het publiek charmeren met meerstemmige zang, fijn besnaarde instrumenten en verhalen vertellen over de betekenis van hun folk, country-pop getinte liedjes, dat is hun missie. De JUNO Award winnaars, The Good Lovelies, worden voor deze unieke gelegenheid bijgestaan door eveneens gelauwerde bassiste MJ Dandeneau. MJ’s veelzijdige talenten boden haar de mogelijkheid met mensen als Ben Harper, Kathleen Edwards en Xavier Rudd samen te werken. Was voor u meidenband OG3NE, nog niet zolang geleden, een muzikale openbaring, dan zouden The Good Lovelies deze middag uw kopje thee weleens kunnen zijn. Niet zomaar een bandje in Brasserie Beek dus. Van The Good Lovelies geniet je het meest vanuit een relaxte zetel. Dit concert wordt grotendeels “seated” georganiseerd. Een zou er dan zoals beneden kunnen aanvoelen.

Entree voor dit middag vullende programma bedraagt € 10. De opbrengst is zoals gewoonlijk voor de optredende act en techniek. In verband met de verwachte opkomst wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via het contactformulier. Kaarten zijn ook verkrijgbaar en af te halen aan de kassa. Dit kan, uitsluitend tegen contante betaling, vanaf 15:00 aan de kassa.

Gegevens

Datum:
zondag 15 oktober 2017
Tijd:
15:00 - 18:00
Kosten:
10€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
http://www.realrootscafe.com/live/

Organisator

Real Roots Cafe Live Sessions
Telefoon:
+31 6 120 48 708
E-mail:
realrootscafe@gmail.com
Website:
www.realrootscafe.com

Locatie

Brasserie Beek
Roerdompstraat 6
Beek (Berg en Dal), Gelderland 6573 BH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
024-6843710
Website:
www.brasseriebeek.nl