Video première nieuwe single Matt Winson

Welcome bij de tweede video première van Real Roots Cafe’s nieuwe rubriek Must-Watch Video’s. Na het succes van debuutalbum Woodfalls, begin 2017, brengt Matt Winson vandaag de nieuwe single Medea uit, inclusief een geweldige video opname gemaakt in The Moon Music Studios van V27 Tapes.

De Nederlands/Letse band Matt Winson, bestaande uit Matthijs Steur (Lead Vocals, Guitar, Banjo), Magnuss Baugis (Trumpet, Melodica, Bass, Synths), Thomas van Winsen (Drums, Sampling, Backing Vocals) en Pieter van Winsen (Keys, Banjo, Guitar, Backing Vocals), maakt eigenzinnige, catchy folk liedjes die bij vlagen doet denken aan Patrick Watson, Bon Iver en Fleetfoxes. Zoals je uit bovenstaande kunt afleiden wordt de meerstemmige zang begeleid door een diverse mix van instrumenten. Deze sessie is gefilmd door 27Tapes in de Limburgse The Moon Studios. Samen met V2 Records is de samenwerking V27Tapes gevormd. Matt Winson’s video, van de nieuwe single Medea, is de eerste video waarmee men afgetrapt en wij waren erbij, hoe mooi is dat?