Nathan Bell on tour

Nathan Bell is een singer-songwriter uit Signal Mountain, Tennessee die met zijn liedjes binnen enkele minuten weet te overdonderen door hun onbeschrijfelijke schoonheid. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige liedjes zijn zo doeltreffend goed geschreven dat ze je raken tot op het bot, niet alleen door de tekst maar ook door de manier waarop ze worden gezongen. Met zijn doorleefde intense stem doet hij je denken aan helden als Guy Clark en John Prine. Het is muziek uit de hoogste regionen van Americana.


  • vr. 31 mrt. Mariënburgkapel, Nijmegen
  • za. 01 apr.  O Werkendam, Gent (België)
  • zo. 02 apr. Kloveniersdoelen, Middelburg
  • wo. 05 apr. Roots in ’t Groen, Geldrop
  • do. 06 apr. TivoliVredenburg, Utrecht
  • vr. 07 apr. Acoustic Alley, Den Haag
  • za. 08 apr. ’t Keerpunt, Spijkerboor
  • zo. 09 apr. Small Town Music Walk, Hoorn