Andrew Combs, All These Dreams

Andrew Combs, All These DreamsSinger-songwriter Andrew Combs komt uit Dallas, Texas maar opereert tegenwoordig vanuit Nashville. Zijn debuutalbum uit 2010 kreeg in deze kroeg lovende kritieken. Met zijn tweede release “All These Dreams” zet Andrew Combs zijn muzikale carrière op scherp. Combs etaleert zich opnieuw als een man met een enorme woordenschat. Zijn vertellende teksten hebben een uiterst gevarieerd karakter maar blijven altijd toegankelijk. Op muzikaal gebied creëert hij een eigentijdse sound die je country rock mag noemen, maar die duidelijk verder gaat dan dat alleen. De songs als Rainly Day Song en Foolin’ zouden zo de Amerikaanse hitlijsten kunnen sieren. Met andere woorden Andrew Combs heeft zich verder ontwikkeld in het folk pop segment. Luister maar eens naar de prachtige gedetailleerde liedjes Pearl, Long Gone Lately en All These Dreams. Hoe mooi wil het allemaal voorgeschoteld hebben.

All These Dreams bevat een elftal aan prachtige liedjes, die eigenlijk al bij de eerste omwenteling blijven hangen. Andrew Combs weeft zijn krachtdadige verhalen, over liefheid, misstappen en bevrijding, op een uiterst creatieve manier aan elkaar. Kroegbezoeker die Ryan Bingham of een Shooter Jennings hoog hebben zitten, is All These Dreams een must have CD.

Andrew Combs staat in het voorprogramma van Justin Townes Earle. Het Real Roots Cafe mag voor het concert, dat zich voltrekt op zondag 1 februari 2015 in Tivoli Vredenburg 2 x 2 kaarten weggeven. Laat ons, via het contactformulier en onder vermelding van “Tivoli Vredenburg Actie” weten waarom jij erbij wilt zijn. Vermeld daarbij ook je contactgegevens, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de kaartjes klaarliggen aan de kassa van Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Overige optredens in Nederland zijn:

  • donderdag 29 januari, Amsterdam, Paradiso
  • vrijdag 30 januari, Groningen, Oosterpoort
  • zaterdag 31 januari, Rotterdam, Rotown

Jan Janssen Auteur